Націоналізований «Приватбанк» повідомив, що запровадив кредитні канікулb для клієнтів малого та середнього бізнесу і підприємців з 1 березня 2020 року до кінця травня.

«Кредитні канікули запроваджено як за кредитами без простроченої заборгованості, так і за кредитами, які не були погашені вчасно. Кредитні канікули діятимуть для всіх клієнтів малого та середнього бізнесу по продукту «Кредитний ліміт на рахунку». Вимогу обов’язкового щомісячного обнулення лімітів перенесено на кінець травня 2020 року», – повідомила пресслужба банку.

У «Приватбанку» зазначили, що деталі про порядок запровадження кредитних канікул клієнти отримають у персональних повідомленнях.

20 березня Національний банк повідомляв, що затвердить стандартні правила кредитних канікул в Україні для всіх без виняткуь в умовах карантину і обмежувальних заходів через пандемію коронавірусу.

Кредитні канікули передбачають відтермінування сплати кредиту, що дозволяє уникнути проблем з банком-позичальником у випадку неспроможності вчасно виконати боргові зобов’язання.

leave a reply: