На 68 об’єктах у 17 областях України почалися дорожні роботи, повідомив 26 лютого міністр інфраструктури Владислав Криклій.

«Міністерство інфраструктури та «Укравтодор» провели належну підготовчу роботу, щоб за сприятливих погодних умов дорожні роботи розпочались якнайраніше. Завдання – відновити мінімум 4000 кілометрів доріг у 2020 році має бути виконано і ми вже для цього працюємо», – сказав Криклій.

За його словами, дорожники будуть додатково координувати роботу з поліцією для «належного управління рухом та попередження громадян».

Загалом нині дорожні роботи тривають на ділянках доріг у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненський, Сумській, Хмельницькій, Черкаській та Чернівецькій областях.

На початку року уряд і держагентство автомобільних доріг «Укравтодор» презентували програму оновлення української дорожньої інфраструктури, яка передбачає залучення близько 100 мільярдів гривень на оновлення цьогоріч приблизно 6 тисяч кілометрів українських доріг.

leave a reply: