Громадяни України схаменіться, що ви робите?

Ви голосуєте за покидька, який бігає похвостичем у грабіжника і вбивці Коломойського, бо вам погано живеться!

Пригадайте як ви голосували за дебільного Януковича у 2010 році, бо вам здавалося, що Ющенко не зробив вас багатими. Чим це закінчилося – Майдан, війна, анексія, десятки тисяч вбитих і покалічених. Стало краще?

Тепер вам здається, що погано живеться при Порошенкові і ви готові голосувати за напівграмотного дурника, який не знає державної мови, української історії, уникав служби в армії, не вивчав дипломатію і є рабом злодія і вбивці проти якого ФБР веде розслідування?

А пропутінські ЗМІ переконують, що гірше ніж зараз бути не може. Та ні шановні українці, може бути гірше! І буде гірше якщо ви як вівці з беканням побіжите 21 квітня голосувати за блазня напівкровку.

Так, Порошенко не найкращий Президент для України і ми хочемо змінити його на кращого. Але Зеленський+Коломойський+Тимошенко+Бойко+Ахметов – це смерть України, Майдан, громадянська війна, руїна, знецнення гривні і вашого майна, голод, сотні тисяч загиблих і скалічених.

Зеленський з Коломойським втечуть в Ізраїль, Тимошенко, Бойко і Ахметов – в путляндію. А що буде з вами і вашим дітьми? Подумайте і краще не робіть помилку 21 квітня, бо будете шкодувати про це усе своє життя!

СЛАВА УКРАЇНІ!

Правда України

leave a reply: